O Nama

Dobro došli na internet prezentaciju firme ŠUTEX D.O.O.

ŠUTEX D.O.O. je komunalna firma, koja od 2003. godina postoji na našim prostorima i pruža usluge prikupljanja i odlaganja otpada velikom broju zadovoljnih korisnika. Glavna delatnost naše firme je odvoz šuta, smeća i otpada. Imamo posebne kontejnere kapaciteta od 6, 7, 10, 12, 30 i 37 m3, idealne za odlaganje različitih vrsta otpada.

Šutex kamioni

Šutex kontejneri

Na usluzi smo našim korisnicima 24h sedam dana u nedelji, tako da nas možete slobodno kontaktirati u bilo koje doba dana ili noći, sa teritoriji cele Srbije.

Težimo da budemo inovativni i profesionalni, demonstrirajući najveći nivo integriteta i usluga za naše klijente, zaposlene i okolinu.

Bitno je da napomenemo da posedujemo sve dozvole za prolazak kroz grad za naše kamione, kao i integralnu dozvolu izdatu od strane nadležnog Ministarstva.

Svrha naše firme je da na što lakši način omogućimo korisnicima prikupljanje i odlaganje otpada kao to su: šut, zemlja, industrijski, kabasti i rasuti otpad. Cilj nam je da zadrzimo status po kome smo nadaleko poznati i da unapredimo poslovanje, bilo da je u pitanju prevoz zemlje, peska, odvoz šuta ili bilo šta drugo iz oblasti našeg posla.

Naša poslovna politika

Naša dužnost nije samo transportovanje otpada nego i očuvanje životne sredine i zelenih površina, kako bi zadovoljili potrebe naših klijenata i sačuvali zajednicu u kojoj živimo. U toku rada trudimo se da povećamo zadovoljstvo naših korisnika pružajući pouzdanu i kompletnu uslugu, pritom obezbeđujući okolinu prema propisima.

Prikupljanje i odlaganje otpada

Očuvanje životne sredine

Prednost korišćenja usluga koje pružamo je:

  • Rešili ste dodatni problem zagađivanja okoline i mogućnost da budete „kažnjeni“. Zaštita životne sredine mora biti na prvom mestu.
  • Ne morate da odustajete od renoviranja i sredjivanja stana ili poslovnog prostora, samo zato što znate da vas čekaju velike količine građevinskog otpada i šuta. Sve to mi možemo da uradimo za Vas, a Vi da bezbrizno razmišljate o procesu renoviranja.
  • Tokom izvođenja radova na Vašem gradilištu nemate dodatno odlaganje smeća i otpada nego ga odlažete direktno u kontejner. Time olakšavate posao i dobijate na uštedi vremena koje je potrebno za odlaganje otpada.
  • Postavljanjem jednog od naših kontejnera koji ne zauzima više mesta od veličine „osrednjeg auta“ izbegavate zastoj saobraćaja (zbog korišćenja velikih kamiona za utovar šuta i drugog otpada).
  • Imamo izuzetno profesionalan tim radnika, koji će se brzo i efikasno postarati za odvoz šuta i ostalog građevinskog materijala koji je preostao nakon gradnje ili renoviranja nekog prostora.

Profesionalni vozači firme ŠUTEX, na Vaš zahtev, u najkraćem roku, postavljaju kontejnere gde Vi želite. Na taj način uspešno je rešen problem odlaganja otpada i drugog smeća, prilikom izvođenja radova i zagarantovana zaštita životne sredine.

Dugogodišnje iskustvo i profesionalni pristup su nam omogućili da vam uz sve navedeno ponudimo i jako povoljnu cenu naše usluge. Pozovite naš broj telefona i dobićete sve informacije koje Vam budu potrebne!