Vozni park

U SLUŽBI ZAŠTITE ČOVEKOVE OKOLINE

U našem raznovrsnom voznom parku imamo vozila specijalne namene, sa automatskim podizačima, koja omogućavaju lako postavljanje kontejnera na mesta koja odrede korisnici.Sva su vozila nosivosti do 10.000 kg pa u našim kontejnerima možemo da prevozimo i najteže materijale, na raspolaganju su Vam u kratkom vremenskom roku i u bilo kom delu Srbije. Obezbeđujemo i prevoz navedenih mašina od našeg sedišta sve do samog gradilišta.

NAŠI KAMIONI

Posedujemo savremena dvoosovinska vozila marke Scania, Man i Mercedes nosivosti do 10t, koja su prilagođena radu na terenu , velikim gradilištima , ali i malim gradskim ulicama.

Takođe posedujemo vozila sa pratećom osovinom koje je namenjeno za prevoz abrol – kontejnera. Ti kamioni se koriste za prevoz kontejnera od 6m3, 7m3, 10 m3 ,12m3, 30 m3 i 37 m3 koji se upotrebljavaju na velikim gradilištima ili u proizvodnim pogonima.

Svi naši vozači poseduju višegodišnje iskustvo u radu u gradskim uslovima koja su otežana gustim saobraćajem gde je potrebna veština da bi se posao obavio što brže i efikasnije.

Kamion marke Scania – služi za prevoz abrol kontejnera od 6m3, 7m3, 10 m3 ,12m3, 30 m3 i 37 m3

Kamion marke Scania

Kamion marke Scania

Kamion marke Scania – služi za prevoz teških materijala ne zauzimajući puno prostora

Kamion marke Scania

Kamion marke Scania

Kamion marke Man – služi za transport kontejnera

Kamion marke Man

Kamion marke Man

Kamion marke Mercedes - kiper (podizač kontejnera)

Kamion marke Mercedes - Kamionski prevoz

Kamion marke Mercedes - Kamionski prevoz

Kamionski prevoz predstavlja osnovu transporta i odvoza kada su u pitanju veće količine šuta i otpada koji je potrebno prevesti na željenu lokaciju. Posedujemo kamione različitih nosivosti i dimenzija koji mogu da odgovore svim vašim željama i zahtevima. U našem voznom parku možete pronaći veliki izbor vozila za sve uslove i potrebe tržišta uz povoljne cene i profesionalnu uslugu.

Našim korisnicima smo na raspolaganju 24h sedam dana u nedelji i nastojimo da olakšamo proces odvoženja građevinskog, industrijskog otpada i šuta, kao i svega što je izgubilo svoju primenu.